Lectii de Desen - Blog

 Inscrierile la curs sunt deschise in aceasta perioada!

Ti-am pregatit cele mai bune lectii de desen.

Lectiile de desen – Crochiu – sunt gandite pentru a te ajuta sa iti gasesti identitatea artistica.

cELE MAI CITITE ARTICOLE:

Vom incepe sa exploram diverse tipuri de desen folositoare pentru admiterea la arhitectura. Iti voi arata, prin exemple, cum pentru toate ideile arhitecturale exista un tip de desen care exprima cel mai bine ce vrea sa transmita.

In aceasta serie de articole vom vorbi despre:

1. Proiectii Ortogonale (planuri, sectiuni si elevatii)

2. Axonometrie

3. Perspectiva (la un punct de fuga si la doua)
Pentru un desen de incepatori, primul peisaj este o provocare. Detaliile, textura si adancimea elementelor care trebuie luate in considerare ii pot coplesi la prima vedere. Voi diseca imaginea de ansamblu si iti voi arata tehnicile care au fost folosite pentru a o compune. Desenul peisajelor te va invata observi in detaliu ce se afla in jurul tau, sa descoperi magia si frumusetea lumii inconjuratoare.
Acestea sunt cele 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre facultatea de arhitectura. În tot timpul în care am studiat arhitectura am învățat un lucru: arhitectura cere sacrificii. Pe de altă parte, în mod firesc cu sacrificii și muncă vin și beneficii. Nu trebuie decât să ai răbdare și să tot sapi, în cele din urmă vei da de aur.

FAQ

Cele mai frecvente intrebari:

Da, cursurile sunt mereu live si intotdeauna tinute sub forma unui demo. Eu desenez, voi ma urmariti si lucrati impreuna cu mine. Explic fiecare pas pe care il fac si raspund la orice intrebare.

Lectiile sunt potrivite pentru invatacei de nivel incepator si mediu de toate varstele. Adultii incepatori de 40 de ani nu deseneaza mult mai bine decat copiii incepatori de 9 ani, stiu din experienta. Cu totii sunteti bineveniti!

Probabil va intrebati ce ati putea realiza cu ajutorul acestor cursuri. Multe facultati de arte sau arhitectura (majoritatea din afara) cer un portofoliu. Lucrarile noastre de atelier se potrivesc foarte bine cerintelor generale ale acestor institutii si le puteti folosi atunci cand va fi nevoie.

Plata se face cu cardul o singura data, la inceput, apoi prin debitare automata pe toata perioada pe care doriti sa tineti abonamentul. 

 

Deschide WhatsApp
Bună! 🙂
Crochiu.ro - Pregătire pentru admitere
Bună, cum pot să te ajut?