CURS GRATUIT

Perspectiva la un
Punct de Fuga

După înscriere vei fi redirecționat către curs.

CE ESTE PERSPECTIVA

Cu exemple reale, din jurul nostru

PRINCIPIILE PERSPECTIVEI

Construcția de bază

MODUL DE CALCUL

Nu matematic, ci grafic! Nu te teme!

Învață perspectiva la un punct de fugă pentru începători.

Lucrează pas cu pas alături de mine și în doar 30 de minute vei avea o bază solidă în studiul perspectivei la un punct de fugă.

Dacă te-ai gândit vreodată să dai admiterea la Arhitectură, trebuie să știi că perspectiva la un punct de fugă e parte obligatorie din metodologie.

Un curs pe care îl poți parcurge in  30 de minute. 4 Lecții predate de Arh. Bogdan Ciobanu

4 Lecții

1. Introducere (04:23)

PERSPECTIVA LA UN PUNCT DE FUGA_1

2. Cum funcționează (04:58)

PERSPECTIVA LA UN PUNCT DE FUGA_2

2. Cum se calculează (12:12)

PERSPECTIVA LA UN PUNCT DE FUGA_3

2. Demo final (10:00)

PERSPECTIVA LA UN PUNCT DE FUGA_4

Bună!

Mă numesc Bogdan Ciobanu, sunt arhitect și artist vizual. Alături de mine vei lucra la cursul gratuit de perspectivă la un punct de fugă.​

Pregătesc viitori studenți din 2015 și până acum am ajutat peste 100 de elevi sa devină studenți ai facultăților din România și din afară.

Dan Gușu
Dan Gușu
Read More
Cursul de pregătire pentru admiterea la facultatea de arhitectură a fost exact ce aveam nevoie pentru a-mi îndeplini visul de a studia această meserie. Profesorul este foarte bine pregătit și ne-a oferit o gamă largă de cunoștințe și tehnici esențiale pentru a ne pregăti pentru examenul de admitere.
Nicolae Procopie
Nicolae Procopie
Read More
Foarte utile și interesante făcute pe înțelesul tuturor, mai ales pentru cei care nu au studiat deloc teorie sau noțiuni de bază ale desenului. Recomand cu căldură!
Bogdan Rusu
Bogdan Rusu
Read More
Excelenta imbinarea dintre informatia tehnica si aplicatiile practice, demonstratiile te ajuta enorm sa intelegi procesul. Recomand!
A Geo
A Geo
Read More
Exceptionale cursurile, foarte fain structurate, explicatii minutioase, rabdare si intelegere pentru evolutia fiecarui cursant! Excelenta oportunitate de invatare, o placere sa particip!
Marela
Marela
Read More
Lectiile sunt prezentate excelent si sunt super incantata de cat de mult am avansat de cand particip la acest curs de arhitectura. Multumesc mult domnului profesor!
Lăcrămioara Popa
Lăcrămioara Popa
Read More
O școală de înaltă clasă! Mulțumesc domnule profesor pentru tot! Felicitări! Este extraordinar sa ai un specialist alaturi, pas cu pas, care te ajuta să-ți vezi visul îndeplinit!
Previous
Next

Spor la desenat!

Deschide WhatsApp
Bună! 🙂
Crochiu.ro - Pregătire pentru admitere
Bună, cum pot să te ajut?