ÎN FIECARE LUNĂ

Workshop gratuit
de Arhitectură

După înscriere vei fi redirecționat către Google Classroom. Acolo postez cursuri gratuite, noutăți și înregistrările workshopurilor.

  • Workshop online LIVE
  • Feedback la final
  • Când: Joi, 3 august
  • Ora: 10:00 AM
  • Vârsta minimă: 14 ani

Cât timp a mai rămas până la următorul workshop

Zile
Ore
Minute

Nu poți participa LIVE?

Rezervă-ți locul și poți vedea înregistrarea în Google Classroom!

Lucrare realizată la workshopul din 3 iunie

Lucrare realizată la workshopul din 6 mai

Hai să vezi cum e la pregătire

Iei în considerare facultatea de Arhitectură ca opțiune de viitor? Poate ai vrea sa vezi cum arată o pregătire pentru admitere.

Vom face ceva ușurel, să avem timp și să discutăm despre ce implică această facultate și admiterea ei. De obicei pregătirea pentru admitere durează 1-2 ani așa că, cel mult, îți vei forma o imagine de ansamblu a ceea ce cuprinde pregătirea, dar sper că va fi una clară.

Te aștept cu drag la desen să învățăm despre:

  • Construcția la mâna liberă a formelor primitive
  • Bazele hașurii
  • Ce implică admiterea la facultatea de arhitectură
Dan Gușu
Dan Gușu
Read More
Cursul de pregătire pentru admiterea la facultatea de arhitectură a fost exact ce aveam nevoie pentru a-mi îndeplini visul de a studia această meserie. Profesorul este foarte bine pregătit și ne-a oferit o gamă largă de cunoștințe și tehnici esențiale pentru a ne pregăti pentru examenul de admitere.
Nicolae Procopie
Nicolae Procopie
Read More
Foarte utile și interesante făcute pe înțelesul tuturor, mai ales pentru cei care nu au studiat deloc teorie sau noțiuni de bază ale desenului. Recomand cu căldură!
Bogdan Rusu
Bogdan Rusu
Read More
Excelenta imbinarea dintre informatia tehnica si aplicatiile practice, demonstratiile te ajuta enorm sa intelegi procesul. Recomand!
A Geo
A Geo
Read More
Exceptionale cursurile, foarte fain structurate, explicatii minutioase, rabdare si intelegere pentru evolutia fiecarui cursant! Excelenta oportunitate de invatare, o placere sa particip!
Marela
Marela
Read More
Lectiile sunt prezentate excelent si sunt super incantata de cat de mult am avansat de cand particip la acest curs de arhitectura. Multumesc mult domnului profesor!
Lăcrămioara Popa
Lăcrămioara Popa
Read More
O școală de înaltă clasă! Mulțumesc domnule profesor pentru tot! Felicitări! Este extraordinar sa ai un specialist alaturi, pas cu pas, care te ajuta să-ți vezi visul îndeplinit!
Previous
Next

Bună!

Mă numesc Bogdan Ciobanu, sunt arhitect și artist vizual. Alături de mine vei lucra săptămânal pentru admiterea la Arhitectură.​

Pregătesc viitori studenți din 2015 și până acum am ajutat peste 100 de elevi sa devină studenți ai facultăților din România și din afară.

Materiale necesare

Creion 8B

Hârtie A3

Radieră și Gumă Plastică

pregatire pentru admiterea la arhitectura
Deschide WhatsApp
Bună! 🙂
Crochiu.ro - Pregătire pentru admitere
Bună, cum pot să te ajut?